Verstappen Hongarije : Max Verstappen zevende bij kwalificatie Hongarije - NRC / En dat ondanks dat hij in de opwarmronde met zijn red bull was gecrasht.

Verstappen Hongarije : Max Verstappen zevende bij kwalificatie Hongarije - NRC / En dat ondanks dat hij in de opwarmronde met zijn red bull was gecrasht.. Jos verstappen from wikipedia, the free encyclopedia. Lewis hamilton heeft voor de achtste keer in zijn carrière de grand prix van hongarije. 4 resultaten voor 'verstappen hongarije'. Max verstappen heeft net als bij de vorige race op silverstone geen geluk gehad bij de start van de grote prijs van hongarije op de hungaroring. Max verstappen kijkt er na twee races op de red bull ring naar uit om in hongarije te racen.

De grand prix van hongarije is gewonnen door lewis hamilton. De coureur van red bull racing verzekerde zich op de hungaroring. Het was de twaalfde race van het kampioenschap. Max verstappen heeft net als bij de vorige race op silverstone geen geluk gehad bij de start van de grote prijs van hongarije op de hungaroring. De limburger moest in de red bull zijn meerdere erkennen in de beide coureurs van.

Hakkinen: "Er is hoop voor Verstappen en Red Bull in ...
Hakkinen: "Er is hoop voor Verstappen en Red Bull in ... from cdn.racingnews365.com
De coureur van red bull racing verzekerde zich op de hungaroring. Max verstappen won twee van de laatste drie races en lijkt ook in hongarije een goede kans te verstappen verkeert in de vorm van zijn leven, maar kon in de beginfase van het seizoen nog niet. Max verstappen 1ste pole position nederlander ooit samenvatting kwalificatie hongarije formule 1. Max verstappen heeft in de kwalificatie van de grote prijs van hongarije in de formule 1 de derde tijd gereden. Max verstappen mag de hongaarse grand prix vanaf pole position starten. De grand prix formule 1 van hongarije 2019 werd gehouden op 4 augustus op de hungaroring. Max verstappen heeft net als bij de vorige race op silverstone geen geluk gehad bij de start van de grote prijs van hongarije op de hungaroring. Op een natte baan kende de race een turbulente start.

Lewis hamilton heeft voor de achtste keer in zijn carrière de grand prix van hongarije.

Max verstappen kijkt er na twee races op de red bull ring naar uit om in hongarije te racen. Max verstappen heeft in de kwalificatie van de grote prijs van hongarije in de formule 1 de derde tijd gereden. Max verstappen heeft net als bij de vorige race op silverstone geen geluk gehad bij de start van de grote prijs van hongarije op de hungaroring. In de zoektocht naar meer downforce voor max verstappen en alexander albon neemt red bull een oude bekende mee naar de hungaroring. Max verstappen kwam als tweede over de finish met valtteri bottas achter zich. Max verstappen doet een ronde later hetzelfde, maar kan niet voorkomen dat hamilton hem. Max verstappen krijgt alsnog een nieuwe motor voor de grand prix van hongarije. Op een natte baan kende de race een turbulente start. In een ragfijne ronde (1.14,572) op de hungaroring. Verstappen en hamilton op achterstand wordt george russell de nieuwe man bij mercedes? De max verstappen tribune op de hungaroring gaat los! Max verstappen crashte nog voor de start, maar wist toch de tweede plek te pakken na een knap staaltje werk van zijn mecaniciens. De grand prix van hongarije is gewonnen door lewis hamilton.

Max verstappen crashte nog voor de start, maar wist toch de tweede plek te pakken na een knap staaltje werk van zijn mecaniciens. 'verstappen is gebrand op een goed resultaat in hongarije en moet eigenlijk ook wel, vooral omdat de hungaroring echt 'hamilton gaat altijd goed in hongarije en verwacht ik dan ook op p2. Formule 1max verstappen (red bull) heeft de poleposition veroverd voor de grote prijs formule 1 van hongarije. Jos verstappen from wikipedia, the free encyclopedia. De grand prix formule 1 van hongarije 2019 werd gehouden op 4 augustus op de hungaroring.

F1 - Pole én baanrecord voor Max Verstappen in Hongarije ...
F1 - Pole én baanrecord voor Max Verstappen in Hongarije ... from www.momeprom.com
En dat ondanks dat hij in de opwarmronde met zijn red bull was gecrasht. Max verstappen heeft zich als derde gekwalificeerd voor de grand prix van hongarije. Max verstappen 1ste pole position nederlander ooit samenvatting kwalificatie hongarije formule 1. Max verstappen kijkt er na twee races op de red bull ring naar uit om in hongarije te racen. Hij zet in de slotfase de snelste ronde neer, waardoor hij met 26 punten hongarije verlaat. Volgens verstappen zal het er op de hungaroring helemaal anders aan toegaan. Johannes franciscus jos verstappen (born 4 march 1972)1 is a dutch former racing driver. Max verstappen crashte nog voor de start, maar wist toch de tweede plek te pakken na een knap staaltje werk van zijn mecaniciens.

#unleashthelion #hungariangp beleef het zelf.

Max verstappen 1ste pole position nederlander ooit samenvatting kwalificatie hongarije formule 1. Max verstappen doet een ronde later hetzelfde, maar kan niet voorkomen dat hamilton hem. De nederlander kwam tijdens een zonovergoten kwalificatie op de hungaroring tot een 1. Alle hoogtepunten van de race op het circuit van hongarije. Lewis hamilton heeft voor de achtste keer in zijn carrière de grand prix van hongarije. Max verstappen heeft net als bij de vorige race op silverstone geen geluk gehad bij de start van de grote prijs van hongarije op de hungaroring. Voor de nederlander wordt het zijn eerste pole. Max verstappen krijgt alsnog een nieuwe motor voor de grand prix van hongarije. De max verstappen tribune op de hungaroring gaat los! 4 resultaten voor 'verstappen hongarije'. De nederlander deed een romain grosjean door al op weg naar de start te crashen, en zijn team repareerde de auto. Max verstappen worstelde met onderstuur en bleef met een 1.17.310 steken op p3. Het was de twaalfde race van het kampioenschap.

Jos verstappen from wikipedia, the free encyclopedia. Voor de nederlander wordt het zijn eerste pole. Max verstappen worstelde met onderstuur en bleef met een 1.17.310 steken op p3. Volgens verstappen zal het er op de hungaroring helemaal anders aan toegaan. Het was de twaalfde race van het kampioenschap.

Max Verstappen Hongaroring Hongarije 30-07-2017. | Monster ...
Max Verstappen Hongaroring Hongarije 30-07-2017. | Monster ... from i.pinimg.com
Max verstappen kwam als tweede over de finish met valtteri bottas achter zich. Het was de twaalfde race van het kampioenschap. Voor de nederlander wordt het zijn eerste pole. Hij zet in de slotfase de snelste ronde neer, waardoor hij met 26 punten hongarije verlaat. Max verstappen kijkt er na twee races op de red bull ring naar uit om in hongarije te racen. In de zoektocht naar meer downforce voor max verstappen en alexander albon neemt red bull een oude bekende mee naar de hungaroring. Max verstappen en red bull racing deden gisteren allebei iets bijzonders. #unleashthelion #hungariangp beleef het zelf.

4 resultaten voor 'verstappen hongarije'.

Alle hoogtepunten van de race op het circuit van hongarije. #unleashthelion #hungariangp beleef het zelf. 4 resultaten voor 'verstappen hongarije'. De grand prix formule 1 van hongarije 2019 werd gehouden op 4 augustus op de hungaroring. Max verstappen crashte nog voor de start, maar wist toch de tweede plek te pakken na een knap staaltje werk van zijn mecaniciens. Max verstappen worstelde met onderstuur en bleef met een 1.17.310 steken op p3. Max verstappen kijkt er na twee races op de red bull ring naar uit om in hongarije te racen. Max verstappen won twee van de laatste drie races en lijkt ook in hongarije een goede kans te verstappen verkeert in de vorm van zijn leven, maar kon in de beginfase van het seizoen nog niet. Het was de twaalfde race van het kampioenschap. Max verstappen krijgt alsnog een nieuwe motor voor de grand prix van hongarije. Lewis hamilton vond geen tegenstand in hongarije. Max verstappen en red bull racing deden gisteren allebei iets bijzonders. Max verstappen kwam als tweede over de finish met valtteri bottas achter zich.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama